Zorg met Hart en Hand  Telefoon  085 - 3036 830    
    Home        Mogelijkheden        Kwaliteit        Team        Indicaties        Contact    
           
           
           
         
   

Indicaties

   
   

Iedereen die in aanmerking wil komen voor thuiszorg heeft een indicatie nodig. Aan de hand van een indicatie wordt er vastgesteld hoeveel zorg iemand kan krijgen. U heeft de volgende mogelijkheden om uw zorg te organiseren, te weten:

   
         
         
   

Zorg in natura

Zorg in natura

Hiervoor komt een wijkverpleegkundige bij u langs en hij/zij beoordeelt (indiceert) hoeveel zorg u kunt krijgen. Deze zorg wordt betaald uit de zorgverzekering en u betaalt hier geen eigen bijdrage voor.

   
Persoonsgebonden Budget

Persoonsgebonden budget (PGB)

Hierbij krijgt u een budget toegewezen waarmee u zelf uw zorg kunt inkopen. Dit gaat als volgt. Het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ) brengt in kaart welke hulp of begeleiding u nodig hebt. Dat gebeurt telefonisch, maar steeds vaker tijdens een huisbezoek. Als u dat prettig vindt, kunt u altijd om een huisbezoek vragen.

   
Particuliere zorg

Particulier

Hiervoor heeft u geen indicatie nodig. U betaalt de geleverde zorg uit eigen middelen. In overleg met een van onze medewerkers worden hier afspraken over gemaakt.

   


Om tot de juiste keuze te komen uit de bovengenoemde opties, kunt u het beste een van onze zorgverleners benaderen. Deze komen geheel vrijblijvend langs om u te helpen de juiste beslissing te maken.

   
         
         
    Curanobis | Alle rechten voorbehouden.    
    Vragen? info@curanobis.nl   |   Bel met 085 - 3036830   |   Webdesign: Devaca