Zorg met Hart en Hand  Telefoon  085 - 3036 830    
    Home        Mogelijkheden        Kwaliteit        Team        Indicaties        Contact    
           
           
           
         
   

Team

   
   

Binnen thuiszorg Curanobis werken wij met een vaste groep verzorgenden en verpleegkundigen. Zij werken allemaal als ZZP-er. Onze kracht ligt in het feit dat we per zorg maximaal 5 zorgverleners inzetten. U zult dus steeds dezelfde mensen aan uw bed zien.

Graag stellen we het team aan uw voor:

   
         
         
   

Martin van Zandbergen Bruggenkamp  

Martin van Zandbergen Bruggenkamp

Mijn naam is Martin en ben een 47-jarige verpleegkundige woonachtig in Dordrecht. Na het behalen van mijn HBO-V diploma (specialisatie psychiatrie)in 2000, ben ik als ZZP-er (zelfstandige) in de zorg gaan werken. Heb sindsdien veel ervaring opgedaan in met name de thuiszorg. Mijn hart gaat vooral uit naar terminale zorg. Voor mij is het erg bijzonder om mensen in de laatste fase van hun leven thuis te mogen verzorgen/begeleiden.

     

Tinie van Rijsbergen

Mijn naam is Tinie en ben een 56 jarige ziekenverzorgende woonachtig in Sliedrecht. Ik heb bijna 30 jaar ervaring binnen de thuiszorg en verpleeghuiszorg. In deze periode veel gewerkt met mensen met psychogeriatrische problemen, mensen die in revalidatieproces zaten als ook met mensen die langdurig chronisch ziek waren. Na jaren in vast dienstverband te hebben gewerkt, werk ik nu al weer jaren met volle tevredenheid als ZZP-er.

  Tinie van Rijsbergen
     

Lida de Ruijter

 

Lida de Ruijter

Mijn naam is Lida, woonachtig in de mooie Alblasserwaard. Al sinds mijn 18e ben ik werkzaam in de zorg, voornamelijk in verzorgingshuis en thuiszorg. Het verzorgen en begeleiden van mensen op het laatste stukje van hun levensreis heeft mijn hart. Ik ben er dan ook van overtuigd dat als de arts zegt dat hij niets meer voor de cliënt kan doen, wij als verzorgenden nog veel voor hen kunnen betekenen. Sleutelwoorden zoals respect, toewijding, een open oor, oog en hart voor de kwetsbare medemens zijn voor mij de grondhouding van goede zorg verlenen.

     

Paula Wagenmakers

Mijn naam is Paula, ben verpleegkundige en ik woon in Sliedrecht. Na de opleiding tot A verpleegkundige heb ik een oncologiecertificaat gehaald in de dr. Daniel den Hoedkliniek. Ik heb 20 jaar bij een thuiszorgorganisatie gewerkt als verpleegkundige in de wijk. Hierdoor heb ik ruime ervaring opgedaan met het leveren van zorg bij de mensen thuis. Sinds 2010 ben ik zzp-er. Ik hou van mensen en vind aandacht voor de mens in al zijn facetten erg belangrijk. Voor mij is kwaliteit van zorg prioriteit!

  Paula Wagenmakers
     

Jolanda de Lange  

Jolanda de Lange

Mijn naam is Jolanda, ben 56 jaar en woon in Hardinxveld-Giessendam. Na de middelbare school heb ik opleiding ziekenverzorgende gedaan. Ben 13 jaar geleden weer gaan werken in verpleeghuis. Sinds 2 jaar werk ik als ZZP-er in regio Drechtstreken. Het is mijn uitdaging om het laatste stukje van het leven van onze zieke medemens zo mooi en aangenaam mogelijk te maken.

     

Cobie Kieviet

Mijn naam is Cobie, ben verpleegkundige, 59 jaar oud en woon in Dordrecht. Na de middelbare school heb ik 5 jaar als bejaardenverzorgster gewerkt. Na deze periode heb ik mijn diploma tot verpleegkundige behaald in Refajaziekenhuis in Dordrecht. Ben toen gaan werken en heb jarenlange ervaring in verpleeg-/verzorgingstehuizen. Sinds aantal jaren werk ik als ZZP-er in de zorg. Ik wil graag bijdragen aan het leveren van zorg aan mensen, die in de laatste fase van hun leven zitten.

  Cobie Kieviet
     

Else van der Leeden  

Else van der Leeden

Mijn naam is Else van der Leeden, ik ben 53 jaar oud en woonachtig in Sliedrecht. Al 30 jaar ben ik verpleegkundige. Ik heb gewerkt in ziekenhuizen, een serviceflat en de thuiszorg. Aan het begin van dit jaar ben ik begonnen als ZZP'er. Ik vind het belangrijk en fijn om met een klein team goede, warme zorg te geven tijdens ziekte of de laatste fase van iemands leven.

     

Jolanda Smit

Mijn naam is Jolanda, ben verpleegkundige en woon in Alblasserdam. Na eerst opleiding ziekenverzorging te hebben gedaan, heb ik aansluitend mijn diploma voor verpleegkundige behaald. Na jaren ervaring opgedaan te hebben in ziekenhuizen en verpleegtehuizen ben ik als ZZP-er in de zorg gaan werken. Ik kijk er naar uit om in een klein team warme, persoonlijke, cliëntgerichte en kwalitatieve zorg te bieden in thuissituatie van mensen die zorg nodig hebben.

  Jolanda Smit
     

Anneke van der Gaag  

Anneke van der Gaag

Mijn naam is Anneke van der Gaag, 48 jaar oud en woon in Alblasserdam. Ik ben ziekenverzorgende en heb 30 jaar ervaring in de zorg. Mijn opleiding heb ik in een verpleeghuis gedaan en op verschillende afdelingen. De laatste 22 jaar ben ik werkzaam geweest op een somatische/terminale afdeling. Sinds 2014 ben ik werkzaam als ZZP-er in de zorg. Het werken met een klein team, kwaliteit van zorg leveren, client gericht werken en het bieden van warme persoonlijke zorg; dat is mijn passie en daar sta ik voor.

     

Nel de Korte

Mijn naam is Nel en woon in Papendrecht. Ik ben al sinds mijn 17e werkzaam in de zorg. Wel met een aantal jaren onderbreking, maar ben toch weet teruggekeerd in de zorg. Ik heb overal gewerkt; in ziekenhuizen, verpleeg- en verzorgingshuizen en in de thuiszorg. Ik kwam tot de conclusie dat thuiszorg het beste bij mij past. Daarom ben ik in 2015 ZZP-er in de zorg geworden. Mijn streven is om kwalitatief goede en warme zorg te leveren die ik met aandacht, liefde en respect wil kunnen geven.

  Nel de Korte
     

Nel van der Hoff  

Nel van der Hoff

Al meer dan 40 jaren ben ik werkzaam als verpleegkundige. Dertig jaar daarvan was mijn werkterrein een woonZorgcentrum, verschillende functies gehad, eindigend als teamleider zorg. In januari 2012 ben ik gestart als ZZP-er in de particuliere zorg. De palliatieve en terminale zorg heeft mijn hart, evenals dementiezorg. Het is heel waardevol iets te mogen betekenen voor de medemens in zijn/haar laatste levensfase.

     
   
         
         
    Curanobis | Alle rechten voorbehouden.    
    Vragen? info@curanobis.nl   |   Bel met 085 - 3036830   |   Webdesign: Devaca